MHP’den Erken Seçim Açıklaması ‘Öne Çekebiliriz’ Tarihte Verdiler

Türkiye, 2023 seçimlerine kilitlenmişken seçim için yeni açıklamalar gelmeye başladı. Erken seçimi rafa kaldırdığını duyuran Cumhur İttifakından seçimlerin erkene çekilmesiyle ilgili flaş açıklama geldi.

MHP’den Erken Seçim Açıklaması ‘Öne Çekebiliriz’ Tarihte Verdiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Ataman, seçimlerin normal şartlarda 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacağını belirtti. Ancak Ataman, Üniversite sınavı ve Kurban Bayramı nedeniyle seçimlerin erkene çekebileceğini belirtti. Bunun içinde seçimlerin, belirlenen tarihlerden 1 ay önce yapılabileceğini söyledi.

1 Ay Erken

MHP cephesinden gelen açıklama, ‘’Erken seçim mi olacak?’’ sorularını yeniden akıllara getirdi. Cumhur İttifakı her ne kadar seçimlerin zamanında yapılacağını söylese de, yapılan açıklamalar kafalarda yeni soru işaretleri bırakıyor. MHP Genel Sekreteri İsmet Ataman seçimleri 18 Haziran 2023 de yapılacağını ancak Kurban Bayramı ve Üniversite sınavı nedeniyle bir ay erkene çekilebileceğini belirtti.

Üçüncü Kez Aday

Bu açıklamalar yapılırken muhalefet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üçüncü kez aday olup olamayacağını yeniden tartışmaya başladı. Bu sorunun aşılması içinde seçimlerin erkene alınması gerekiyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /