Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çağrısına Olay Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e çağrı yaparak 6’lı masadaki durumunu gözden geçirmesi üzerine Akşener’den olay bir yanıt geldi. Akşener, “Kumar masanızı yıkmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çağrısına Olay Yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Masayı terk etmek üzere konumunu gözden geçirmeli” açıklaması üzerine Akşener, “Kumar masasında olmadık” ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar dönüşü gazetecilere yapmış olduğu açıklamada Akşener’e tepki göstererek “Böyle cevap mı olur” demişti.

Akşener, bugün gerçekleştirilen toplantıda yine bu konu üzerinde durdu ve “Heveslenenler için üzgünüm ama bizim o masaya oturmaya hiç niyetimiz yoktur” ifadelerini kullandı.

Akşener açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;

“İYİ Parti Türkiye’nin demokratikleşmesi davasının neferidir ve evet kumar masasına oturmaya da hiç niyeti yoktur. Çünkü İYİ Parti dış politikada zar atmaz. İYİ Parti ekonomide rulet oynamaz. Hukukta tombazla çekmez ve milletin geleceği ile asla bahse girmez. Sayın Erdoğan ve küçük ortağının oturduğu masa öyle bir kumar masasıdır ki saray her zaman kazanır. Ortaya sürülen kimi zaman Türk ordusu kimi zaman sınırlarımız kimi zamansa İhvan müslimin, kimi zaman Filistinliler ortaya sürülür. Bu hileli oyun her zaman kasanın kazandığı, kazanamadığı yerde de oyunun bozulduğu ve şartlar ne olursa olsun sürekli milletimizin ütüldüğü kirli bir oyundur. Bizden dahil olmamızı istedikleri masa işte budur. Bu masa bizim gözümüzde 20 yıldır aynıdır. Heveslenenler için üzgünüm ama bizim o masaya oturmaya hiç niyetimiz yoktur. Çünkü biz o kumar masasını dağıtmaya, saray görünümlü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz.”

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /