Meclis Başkanı Mustaf Şentop Erken Seçim İçin Net Konuştu

Son Dakika. Meclis Başkanı Mustafa Şentop katıldığı bir programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şentop, erken seçim tartışmalarına noktayı koydu.

Meclis Başkanı Mustaf Şentop Erken Seçim İçin Net Konuştu

Erken seçime hakkında da açıklama yapan Şentop, ‘’Yeni anayasa değişikliği ile erken seçim ihtimali sıfıra düştü’’ diyerek seçimlerin zamanında yapılacağını düşündüğünü söyledi.

A Haber Ankara temsilcisi Murat Akgün’ün konuğu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. En çok merak edilen konuların başında gelen erken seçim ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mustafa Şentop’un konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde;

Erken Seçim Olacağını Düşünmüyorum

Siyasette tempoyu yüksek tutmak için en önemli unsur seçimdir. Siyasetçiler bunu kullanırlar. Yeni sistemde seçim kararını nitelikli çoğunluk ve Cumhurbaşkanı alabiliyor. Ben seçimlerin zamanında yapılacağını düşünüyorum. Yeni anayasa değişikli ile erken seçim ihtimali sıfıra düştü. Yeni sistemi anlamamaktan kaynaklı bir durum. Seçimlerin zamanında yapılacağını düşünüyorum.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /