Mahkumlara Af Gelecek mi? Son Dakika Açıklaması Geldi

Mahkumlara af ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir son dakika açıklaması geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı.

Mahkumlara Af Gelecek mi? Son Dakika Açıklaması Geldi

Seçim öncesi MHP 'nin gündeminde olan ve art arda gelen açıklamalarda gündeme getirilen mahkumlara af meselesinde henüz bir gelişme yaşanmadı.

MHP Konya İl Başkanlığı 'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, burada  bir konuşma yaptı. Kalaycı yaptığı konuşmasında, "Son dönemde karşı karşıya kaldığımız ekonomik yaptırımlar, ambargolar, sinsi operasyonlar, Türk milletinin birlik ve beraberlik şuuru karşısında sonuçsuz kalacaktır. Türk milleti her saldırıyı püskürtecek, her komployu dağıtacak, her karanlık senaryoyu yırtacak cesaret ve imandadır. Türk milleti dualı bir millettir. Türk milleti bir iman ordusudur. Ezan olduk dinmedik, bayrak olduk inmedik, şehit olduk ölmedik, adımız Müslüman, soyadımız Türk bizim" dedi.

MAHKUMLARA AF

Mahkumlara af meselesinin seçim öncesi ve seçim sonrası sürekli olarak MHP 'nin gündeminde olduğunu söyleyen Kalaycı, şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah peyderpey bunların gerçekleştiğini de göreceğiz. Daha önceki seçimlerde de vaat ettiğimizin bir çoğu Trbet gerçekleşmiştir. Hele ki bu dönemde MHP kilit bir konumdadır. Yasama faaliyetlerinde daha etkin bir konumdadır. Başta af olmak üzere tüm vaatlerimizi önümüzdeki süreçte gündeme getireceğiz. Ben inanıyorum ki af konusunda da AK Parti ile de görüşüp bir sonuca bağlayacağız. Gerekli hazırlığımızı yaptık MHP olarak. Meclis açıldığı zaman gündeme getireceğimiz ilk kanun tekliflerinden birisi olacak. Gerek AK Parti gerek diğer siyasi partilerle görüşme yapıp bu konuyu çözüme kavuşturacağız. Bu bir toplumsal ihtiyaç artık bunun geri dönülmez bir durum söz konusu. Bu konuda ben inanıyorum ki, yönetim mevkisinde bulunanlar da bu konunun farkında. Önümüzdeki süreçte bu konuda düzenleme yapılacağına inanıyorum."

Siz de aşağıdaki yorum kısmından mahkumlara af ile ilgili yorum düşünce ve taleplerinizi yazabilirsiniz.

MAHKUMLARA AF HABERLERİNDEN HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara