Lütfü Türkkan'dan Ümit Özdağ ve Erken Seçim Açıklaması

Son dakika haberi: İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan 'dan bir son dakika açıklaması geldi. Türkkan yaptığı açıklamada Ümit Özdağ ve erken seçim konusunda önemli ifadeler kullandı.

Lütfü Türkkan'dan Ümit Özdağ ve Erken Seçim Açıklaması

Son dakika : İYİ Parti 'den Ümit Özdağ açıklaması.

Son günlerde Ümit Özdağ 'ın açıklamaları sonrası tartışmalar başlayan İYİ Parti 'de son dakika açıklaması geldi. Lütfü Türkkan yaptığı son dakika açıklamasında İYİ Parti 'nin bu durumda daha da güçlendiğini söyledi. 

Türkkan yaptığı açıklamada  "İYİ Parti'ye muhtemel yapılacak operasyonel birtakım hareketlerin daha önce bilgisini almıştık. Arkadaşlarımızın kongreden çıkan duygusal tepkilerini, bu operasyonlara destek verecek şekilde sürdürmeleri belki o duygusal tepkilerin ötesine geçmiştir. İYİ Parti çok operasyona uğradı. Bu bir krizdir ve İYİ Parti bu krizi yönetmeye muktedirdir. Bu operasyon karşısında İYİ Parti daha da güçleniyor.

Bir kişinin disipline sevk edilmesinin istenmesinin önünde engel yok, bu istenebilir, benim için de istenebilir, bunu parti kurulları değerlendirir ama biz demokrasinin iliklerine kadar işletildiği bir partiyiz. Bu, bizim geçmişte demokrasi mücadelesi vererek bir parti kurduğumuzdan kaynaklanıyor. Özdağ'ın tepkisinin kongreden sonra ortaya çıkması tabii ki manidar." ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Türkkan, erken seçimle ilgili bir soruya, "Ekmeği, askıya çıkarttılar. Bu, insanlar ekmeğe muhtaç demek. Seçimden başka çare yok, sadece ayak sürüyorlar. 2021 yılı seçimsiz bitmeyecek." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA