Kurban Bayramı'nda Yasak Olacak mı? Kabine Toplanıyor Erdoğan Açıklama Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün kabine toplantısı yapılacak. Düzenlenecek kabine toplantısında, Kurban Bayramı'nda alınacak tedbirler ve okulların açılması konuları en önemli gündem maddeleri olacak.

Kurban Bayramı'nda Yasak Olacak mı? Kabine Toplanıyor Erdoğan Açıklama Yapacak

Kabine toplanıyor: Kurban Bayramı kararları açıklanıyor.

Son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineyi bugün topluyor. Beştepe 'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek kabine toplantısında en önemli gündem başlığı Kurban Bayramı tedbirleri olacak.

VAKALARDA SON DURUM

Son günlerde vaka sayıları 900'lere geriledi ancak ciddi bir azalma olmadı. Önceki gün açıklanan corona tablosu şu şekildeydi:

25 Temmuz günü ise corona vaka sayısı 921 olarak açıklanmıştı. 

TEDBİRLER OLABİLİR

Daha önce açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülke genelinde bir kısıtlama olmayacağını ancak vaka artışı olan illerde bazı kısıtlamalar olabileceğini söyledi.

KABİNEDE GÖRÜŞÜLECEK

Bugün saat 15.30 'da topanacak kabine toplantısında en önemli gündem maddesi Kurban Bayramı tedbirleri olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın başkanlığında yapılacak toplantıda kısıtlama olup olmayacağı, hangi illerde, bölgelerde hangi kısıtlamaların yapılması masaya yatırılacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Kurban Bayramı için sokağa çıkma yasağı gündemde yok. Ancak vaka artışının çok olduğu illerde böyle bir durum olabilir. 

OKULLARIN AÇILMASI

Hibrit olarak adlandırılan yeni eğitim sisteminin de bugün toplantıda görüşülmesi bekleniyor. 

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA BİTECEK? ERDOĞAN KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Kabine toplantısının bugün saat 15.30 'da başlaması ve akşam saatlerinde sona ermesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19.00 civarında açıklama yapması bekleniyor. Açıklama geldiğinde kamubulteni.com'da olacak. 

Bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com uygulamamızı indirin: