Koray Aydın Açıkladı: İşte Değişimin Nedeni

İYİ Parti Milletvekili ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, bir son dakika açıklaması yaptı ve parti içindeki değişimin nedenini söyledi.

Koray Aydın Açıkladı: İşte Değişimin Nedeni

İYİ Parti 'de yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan istifa sürecinin ardından atamalar da hemen tamamlanacak. İYİ Parti 'de teşkilatların tamamen değişmesi ile ilgili İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, nazı açıklamalarda bulundu. Aydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yeniden yapılandırma kararı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener başkanlığında toplanan İYİ Parti Başkanlık Divanı’nda alınmış bir karardır. Ben ve arkadaşlarım bu işin uygulayıcısıyız. Amacımız yerel seçimler öncesinde İYİ Parti il teşkilatlarını zinde, hareketli, koşan, koşturan, dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşturmaktır. İl Başkanları ve yöneticilerin istifasının hemen akabinde süratle görevlendirmeler yapılıyor. İstifa eden il başkanlarımızın ve yöneticilerin yeniden atanması mümkün. Böylece teşkilatlarda çeşitli nedenlerle meydana gelen boşluklar süratle doldurulmuş olacak. “

AMAÇ İYİ PARTİ AİLESİNİ BÜYÜTMEK

Bu şekilde İYİ Parti ailesini büyüteceklerini söyleyerek açıklamasını sürdüren Aydın , “Yerel seçimler öncesinde çeşitli kademelere adaylık düşünenlere bir imkân ve fırsat verilmiş olacak. Yerel seçimler öncesi teşkilatların adaylıklar nedeniyle boşalması önlenecek. İYİ Parti’nin kuruluşundan bu güne çalışmalarıyla temayüz eden arkadaşlarımız yönetim kademelerine dahil edilecek, yorulanlar ve beklenen performansı gösteremeyenler ayrılmış olacak." dedi.

KRİZ TESTLERİNİ BAŞARI İLE GEÇTİK

Partilerinin kuruluşundan bu yana önemli safalar atlattığını söyleyen Aydın şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti’de kuruluşundan bu güne büyük gayret gösteren, kriz testlerini başarıyla geçen ve büyük bir tecrübe kazanan çekirdek bir kadro teşekkül etti. İşte bu çekirdek kadro muhafaza edilecek ve yeni katılımlara daha da güçlendirilmiş olacak. Böylece hem İYİ Parti ailesine büyüteceğiz, hem de istekli, arzulu, çalışkan, güçlü ve başarıya endeksli bir teşkilat yapısı inşa etmiş olacağız. ”

Koray Aydın açıklamasında, değişimlerle ilgili , “Bu bir tasfiye değil yeniden yapılanmadır. İYİ Parti’ye emek vermiş hiçbir arkadaşımızı dışlamak gibi bir düşüncemiz asla olamaz. Birinci aşama dediğimiz illerle ilgili süreç tamamlandıktan sonra, daha önceden belirlenmiş olan bazı ilçelerde de benzer uygulama sürdürülecektir. İstifa işlemleri tamamlanan illere süratle atamalar yapılarak teşkilatların kısa sürede yenilenmesi, yeni katılımlarla güçlendirilmesi ve yerel seçimler öncesi dinamik bir teşkilat oluşturulması amaçlanıyor. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kamubulteni.com | Ankara