Kılıçdaroğlu'ndan Son Dakika Açıklaması: Ciddi Bir Kumpas Var

Kemal Kılıçdaroğlu 'ndan , Beştepe 'ye gittiği iddia edilen CHP'li hakkında bir son dakika açıklaması geldi.

Kılıçdaroğlu'ndan Son Dakika Açıklaması: Ciddi Bir Kumpas Var

Son dakika haberi: Kılıçdaroğlu 'ndan açıklama.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Harmandalı Elektrik Üretim Tesisi Açılışı'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Beştepe 'ye yapıldığı iddia edilen ziyaret için konuştu. 

İşte Kılıçdaroğlu 'nun açıklamaları:

"İlk 7 ayda elde ettiğimiz sonuçlar çok güzel. Bundan sonra size daha da güzel hizmet edeceğiz. Halka hizmet hakkı hizmettir. Bu tesis güzel bir tesistir.

Bizimle uğraşmak için özel çaba harcıyorlar. Nasıl olur da CHP'li belediyeleri aldı diye düşünüyorlar. Nasıl olurda CHP'yi nasıl geriletiriz, kumpas kurarız diye düşünüyorlar.

CİDDİ BİR KUMPAS VAR

CHP örgütlerine yönelik ciddi bir kumpas var.

Bu sürecin olumsuz olumsuz olması için ellerinden gelen herşeyi yapacaklar. Sandalye atacak, yumruk atacak adam bulacaklar. Kim sandalye atarsa, yumruk atarsa yakasından yakalayın dışarı atın. O kişi CHP'li değil Saray'ın adamıdır.

Erdoğan, 'Ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?' diyor bana. Ben ilk kurşunun atıldığı İzmir'den sesleniyorum. Seninle her yerde tartışmaya hazırım.

- Bizde kul hakkına saygı var, bizde dürüstlük var. Bize kumpas kurmaya çalışıyorlar, izin vermeyeceğiz.

- Belli çevreler, Erdoğan'ın bana yönelik eleştirilerini özel olarak destekliyorlar. Havuz medyası, sizin benim nezdimde zaten toplu iğne ucu kadar değeriniz yok.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA