Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Çanta Cevabı: "Ben Seninle Zaten Konuşmaya Hazırım"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Erdoğan'ın çanta eleştirisine verdiği cevabı değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Çanta Cevabı: "Ben Seninle Zaten Konuşmaya Hazırım"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çanta yanıtı.

Ankara'da, Çankaya Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çanta polemiğine ilişkin yeni açıklamada bulundu. ''Şunu herkes bilsin ki bu ülkenin en büyük güvencesi CHP'dir. Bütün sorunları inançla kararlılıkla aşacağız. Bu bizim görevimizdir. Demokrasi içinde yerine getireceğiz'' diyen Kılıçdaroğlu, çanta eleştirisine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şu şekilde cevap verdi:

"Ben topluma örnek olması gereken yaşamıyla da devlet yöneticilerinin 50 bin dolarlık çantayla gezmelerini doğru bulmam. İmani ahlaki değil. Hz. Ömer'in adalet kavramı var. Binlerce kişi açken siz 50 bin dolarlık çantayla gezemezsiniz. Bir kişiyi hedef almış değilim. Boykot çağrısı yapıyorsanız önce boykotu siz yapacaksınız. ‘Eşimle değil benimle konuş’ diyor. Ben seninle zaten konuşmaya hazırım.

Dünyaya meydan okuyorsan bir de bana meydan oku. Yüreğin varsa sen seç gazetecileri beraber tartışalım. Erdoğan sinirlerine hakim olan birisi değil. Bir tarafta askıda ekmek var bir tarafta da 50 bin dolarlık çanta taşıma var. Ben bunu eleştirmeyecek miyim? Seninle konuşuyorum cesaretin varsa gel. Benimle konuşacaksan benimle gel hesaplaş.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA