Kılıçdaroğlu Almanya'da!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika ve İngiltere ziyaretlerinin sonrasında Almanya'ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanı Jeremy Rifkin’de  Almanya'daki programları katılım sağlayacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 ile 17 Aralık tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştireceği programlara katılım sağlamak amacıyla Sabah saatlerinde Berlin'e uçtu. Türk Hava Yolları'na ait uçakla saa

Kılıçdaroğlu Almanya'da!

İktidardan Eleştiri 

Millet ittifakının en kuvvetli ortaklarından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylığının konuşulduğu son zamanlarda ABD başta olmak üzere İngiltere ve Almanya'ya çeşitli ziyaretler gerçekleştirilmesi iktidar kanadı tarafından pek hoş karşılanmıyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise yapmış olduğu açıklamalarda Cumhuriyet Halk Partisi'nin halkını ümidi olduğunu ve 2023 seçimlerine doğru giderken Türkiye'yi kalkındıracak ekonomik politikaların Ancak ve ancak CHP kontrolünde olabileceğini söylüyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya temasları sonrasında gerek Almanya'da gerekli de Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra yapmış olduğu temaslar ile ilgili Türk kamuoyunu bilgilendirmesi bekleniyor.