İYİ Partili İsimden Flaş Açıklama Tarih Vererek Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin İsim Açıkladı

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Oklar Kılıçdaroğlu’nu gösterirken dikkat çeken bir açıklamada İYİ Partili yetkiliden geldi.

İYİ Partili İsimden Flaş Açıklama Tarih Vererek Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin İsim Açıkladı

İsmini vermeyen İYİ Partili yetkili, Kılıçdaroğlu'nun 3 Temmuz'da CHP ev sahipliğinde toplanacak 6'lı masada Cumhurbaşkanı adaylığı düşüncesini diğer liderlere açıklayacağını ileri sürdü.

Erken Seçim İsteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na "Cumhurbaşkanı adayı olmaya yüreğin var mı yok mu" sözlerini kullanmasında sonra Erdoğan'a cevap veren Kılıçdaroğlu, "Erken seçim yapın, adayımızı açıklayalım" demişti. Bu polemik sonrası Millet İttifakının adayı merak edilmeye başlandı.

CHP kanadının da adaylık konusunda en büyük desteği Kemal Kılıçdaroğlu görüyor. Kurmaylar sık sık Kılıçdaroğlu’na adaylık konusunda ısrar ederken Kılıçdaroğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Açıklama 3 Temmuzda

Halk TV'den İsmail Saymaz'a açıklamalarda bulunan İYİ Partili üst düzey bir yetkili, "3 Temmuz'da ev sahipliklerinde yapılacak altılı masa toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanı adaylığı fikrini beyan etmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı.

‘’O Ümidi Vermiyor’’

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı hakkında da ilginç yorumlar yapan yetkili, "Bizde Kılıçdaroğlu'nu sevmeyen yok, onu diyeyim. Kendi aramızda konuşuyoruz; hiç birimiz kötü demiyoruz. Şansı olsa hepimiz destekleyeceğiz. O ümidi vermiyor. Bir ideal için kurduk partiyi, kaybedersek hangi yüzle siyaset yapacağız?" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /