İsmail Koncuk'tan KPSS Dışı Sahte Öğretmen Ataması Tepkisi! Memur Zammına da Değindi!

İyi Parti Adana Milletvekili ve eski TES başkanı İsmail Koncuk flash bir iddiada bulundu. Ankara'da KPSS dışı sahte öğretmen atandığını belirten Koncuk mülakata da değindi.

İsmail Koncuk'tan KPSS Dışı Sahte Öğretmen Ataması Tepkisi! Memur Zammına da Değindi!

İsmail Koncuk'un gündeme oturan açıklamaları ise şöyle:

700 bin memleket evladı ter döküp, atanma hayali kurarken Ankara Keçiören Nuri PAKDİL Anadolu Lisesine yapılan, KPSS dışı sahte öğretmen atanması sorularıma Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer ve Fuat Oktay'dan bir cevap yok. Şimdi hangi yüzle bu işsiz ailelerden ve öğretmenlerden oy isteyeceksiniz?

İsmail Koncuk ayrıca mülakatın kaldırılmasına da değindi:

Erdoğan "Kamuya işe alımlarda mülakatı kaldıracağız!" diyor. Yıllardır mülakat zulmü altında inleyen hakkı gasp edilen evlatlarımız bu söz karşısında ne hissetmiştir acaba? Bence bu gençlerden önce bir özür dileyin Sayın Erdoğan. Kul hakkı büyük günahlardandır, malumunuz!

İsmail Koncuk'tan Zam Tepkisi de Geldi:

Erdoğan "Memurundan işçisine ve emeklisine kadar çalışanlarımızın ücretlerini daima enflasyonun üzerinde artırarak refah düzeylerini yükselteceğiz." diyor. Treni kaçırmadınız mı? Kim inanır? 20 yıllık Akp iktidarınız sonucu: maaşı ev kirasına dahi yetmeyen emekli ve çalışanlar...

Kaynak: kamubulteni.com