İhraç Kararı Sonrası İlk Açıklamalar Geldi

Son dakika haberi: Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı 'nın ihraç istemleri sonrası ilk açıklama geldi.

İhraç Kararı Sonrası İlk Açıklamalar Geldi

İhraç kararları sonrası ilk açıklama geldi.

Önceki gün MYK 'da Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı hakkında ihraç istendi.

AK Parti  MYK 'sında ihracı istenen Selçuk Özdağ ve Abdullah Başçı, ihraç kararı sonrası bir açıklama yaptı. 

SELÇUK ÖZDAĞ AÇIKLADI

Selçuk Özdağ Twitter üzerinden açıklama yaptı. Eleştirilerin "ihanet" olarak nitelendirildiğini aktarrak ihraç kararına ilk tepkisini gösteren Özdağ şu ifadeleri kullandı:

"Solcuların döneği, sağcıların haini hiç bitmiyor. En ufak bir eleştiri veya farklı değerlendirme olduğu zaman hemen davaya ihanet veya davadan dönmek etiketini yapıştır gitsin. Son dönemlerde AK Parti'nin içerisinde olduğu durum da bunun en tipik örneği. Amacımız bugüne kadar yapılan bazı yanlışları görmemekte direnenlere karşı bunları göstermekti. Biz, AK Parti'de eleştiri kültürü olsun istiyorduk fakat bizi susturdular. Bundan sonra artık söz de karar da milletin. Söylediklerim anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak. Dost acı söyler."

ABDULLAH BAŞCI 'DAN AÇIKLAMA

Abdullah Başçı ihraç kararı sonrası yaptığı açıklamada  "Şunu gördük biz AK Parti'de yanlışları söylemenin, eleştiri yapmanın kalmadığını gösteren bir durum. Biz ne konuştuysak konuşmamıza yine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şunu gördük biz AK Parti'de yanlışları söylemenin, eleştiri yapmanın kalmadığını gösteren bir durum. Konuyu Başbakanımızla (eski başbakan Ahmet Davutoğlu) değerlendireceğiz, gerekli açıklama yapılır.

Biz ne konuştuysak konuşmamıza yine devam edeceğiz. Yanlışları söylemeye devam edeceğiz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, biz ülke için vatan için varız, birileri için iş yapmayacağız, doğru olanları her yerde konuştuk, konuşmaya devam edeceğiz, kişilere bağlı değildir bu davalar, bu halkın davası, milletin davası, kişinin davası değildir, biz milletin yanında durmaya devam edeceğiz, doğruları konuşmaya devam edeceğiz, yanlışları her zaman söylediğimiz gibi söylemeye de devam edeceğiz.

Bizim için ileride bunların hepsi yazılacak ve çizilecektir, biz doğru olanı yaptık, yapmaya devam edeceğiz, şahıslara bağlı olarak çalışmayacağız, doğruları söyleyeceğiz."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA