İBB Başkanı İmamoğlu,2023'te Başlatacakları Projeyi Duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, '150 günde 150 proje' maratonu açısından yapmış olduğu açılışta 'iddia ile söylüyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'a bu kadar hizmetin başka bir deneme yapıldığını göremeyecek kimse nokta o kadar iddialıyız.” Dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu,2023'te Başlatacakları Projeyi Duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, '150 günde 150 proje' maratonu kapsamında Maltepe ilçesinde bulunan Fındıklı Sosyal Yaşam merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yenilenen Altayçeşme parkını da hizmete açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'nin en kalabalık mahallelerinden fındıklarının çevresini adeta değişikliğine uğratacak 2 proje açısından bugün süren gerçekleştirdi. Fındıklı Sosyal Yaşam merkezinin temeli atılırken yurttaşlardan sıklıkla gelen talepler doğrultusunda yenilenen Altayçeşme Parkı yeniden hizmete açıldı. Temel atma ile açılış töreninde İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Gürkan Alpay birer konuşma gerçekleştirdi.

Altyapı'dan ulaşıma, eğitimden yeşil alanlara, sağlıktan istihdama, en her alanda İstanbul'un her noktasında iş ürettiklerini dile getirin İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 senesinin ilk aylarında daha’ 100 Günde 100 Proje' kampanyasını başlatacaklarını açıkladı. İmamoğlu, çok iddialı olduklarını ve 5 yıl içerisinde İstanbul'a bu kadar hizmetin başka bir dönem yapılmadığını ve yapılamayacağını kimsenin göremeyeceğini söyledi.