HDP'den Polis, Hemşire, Din Görevlileri ve Öğretmenlere 3600 Ek Gösterge Zammı Teklifi

HDP 'li Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Meclise bir kanun teklifi verdi ve polis, öğretmen, hemşire ile din görevlilerine ek gösterge zammı istedi.

HDP'den Polis, Hemşire, Din Görevlileri ve Öğretmenlere 3600 Ek Gösterge Zammı Teklifi

HDP'den ek gösterge teklifi.

Halkların Demokratik Partisi Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu tarafından bir kanun teklifi verildi. Verilen kanun teklifinde öğretmen, hemşire, polis ve din görevlilerinin ek göstergelerine zam yapılması talep edildi. 

Plan ve Bütçe Komisyonu, İçişleri Komisyonu, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu 'na gelen Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi önümüzdeki günlerde görüşülecek. Komisyona gelen teklifin özeti şu şekilde:

"Teklif ile, hemşire, öğretmen, en az dört yıllık dinî yüksek öğrenim mezunları ve emniyet hizmetleri sınıfında yer alan yüksek öğrenimlilerin ek gösterge rakamlarının artırılması amaçlanmaktadır."

TEKLİF 

Söz konusu teklifin metni şu şekilde:

Teklif komisyonlara geldi. Önümüzdeki günlerde komisyonlarda görüşülecek kanun teklifi, oylamada kabul edilirse Genel Kurul 'a sevk edilecek. 

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA