Hafta Sonundaki Olaylar Sonrası Daha Sert Tedbirler Gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cevap Geldi

TRT Haber canlı yayınına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , korona salgınına değindi ve daha sert tedbirler gelecek mi sorusuna yanıt verdi.

Hafta Sonundaki Olaylar Sonrası Daha Sert Tedbirler Gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cevap Geldi

Erdoğan 'dan son dakika açıklaması.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada daha sert tedbirlerin gelip gelmeyeceği sorusuna yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Gençlerimiz ben gencim nasıl olsa bana bişey olmaz demesin.

Maalesef bu hafta sonu piknik alanlarında yol kenarlarında , askere gidenler felan. Yaptıkları işler bunlar doğru şeyler değil.

Sonra meydana gelen bir olayda işi telafi edemezsin. Telafisi zor. Virüs farklı bir virüs. Buna karşı tek çare maske mesafe temizlik. Buna dikkat edeceksiniz. 

SERT TEDBİRLER GELECEK Mİ?

Her şeyi serbest bıraktık diye bu iş bitti anlamına gelmez. Şu anda bugünün rakamlarını da aldım. Bugünün rakamlarına baktığımız zaman vaka düştü. Nereye 989 'a. Vefat 18 'e kadar inmişti bu defa 19. Fena sayılmaz. Yoğun bakımın aşağı inmesini istiyoruz. Entübenin de aşağı inmesini istiyoruz. Bugün iyileşenlerin sayısı güzel. 3411.

Test baya yüksek. Bütün bunlarla beraber tabi ben daha çok vefata bakıyorum. Sıfırlarsak o  zaman çok daha mutlu olacağız. Ama gelişmeler fena değil."

Şimdi dünyada 11 'nci sıradayız. "