GENAR Seçim Anketi Sonucunu Açıkladı: İşte Partilerin Oy Oranı

Son dakika haberi: GENAR 'dan bir son dakika açıklaması yapıldı ve son seçim anketinin sonuçlarına yer verildi. GENAR Başklanı Aktaş, "Bazı medya kuruluşlarında GENAR'ın ismi kullanılarak kamuoyuna yanlış bilgiler aktarılmaktadır." dedi.

GENAR Seçim Anketi Sonucunu Açıkladı: İşte Partilerin Oy Oranı

GENAR 'dan seçim anketi.

GENAR Başkanı İhsan Aktaş bir son dakika açıklamasında bulundu ve yaptıkları son seçim anketinin sonucunu paylaştı. "Bazı medya kuruluşlarında GENAR'ın ismi kullanılarak kamuoyuna yanlış bilgiler aktarılmaktadır." ifadeleri ile yapılan paylaşımda Aktaş şu ifadeleri kullandı:

Son yaptığımız araştırma sonuçları aşağıdaki gibidir:

AK Parti:%45.4
CHP     :%23.5
HDP     :%10.3
MHP     :%9.8
İYİ Parti:%8.3
Diğer    :%2.7

Ahaber'de konuşan Aktaş şu ifadeleri kullandı:

"CHP Yerel seçimlerde bir başarı elde etti ve bunun Genel seçimlere yansıyacağını düşündü" demiştik.

"Oysa bizim yaptığımız araştırmalarda CHP sosyolojik sıkışmışlığını aşamadı ve 23-26 bandında kaldı. Bizim bu sonuçla alakalı yaptığımız açıklamadan GENAR'dan hükümete kötü haber diye bir haber çıkardılar. Bunları gerçekten takdir etmek lazım. Nobel'e aday falan olabilirler. Benim açıklamalarımdan nasıl böyle bir sonuç çıkardılar anlamak mümkün değil.

Bizim araştırmalarımıza göre Cumhur İttifakı doğal oy sınırını da aşarak 52-53 bandının da üzerine çıktı diye beyanatlarımıza var. Galiba kendi yaptıkları gerçek dışı anketler saygınlık bulmadığı için GENAR üzerinden böyle bir çıkarım yapmak istediler galiba. Kolayca yalan haber yapabiliyorlar. Söyleyecek bir şey yok. Bu sağlıklı bir yöntem değil. Türk halkı zeki bir halk. Yalan ile bu halk kandırılamaz. Onlara düşen kendi yalanlarını tekzip edip özür dilemektir"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA