Gelecek Partisi: Asgari Ücret 2900 TL Olacak

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi 'sinin sosyal medya hesabından bir video paylaşıldı ve asgari ücrette sorun var denildi.

Gelecek Partisi: Asgari Ücret 2900 TL Olacak

Gelecek Partisi 'nden asgari ücret açıklaması.

Gelecek Partisi 'nin sosyal meyda hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda asgari ücret tepkisi dile getirildi.

"Asgari Ücrette #ArızaVar Ekonomide yeni bir model gelecek!  Asgari ücretlinin cebine brüt maaşının tamamı girecek!" ifadeleri ile paylaşılan videoda, ana haber bülteninin açık olduğu ve haberlerde Türkiye ekonomisinin tüm avrupa ülkelerini geride bırakarak büyüdüğü, Türkiye 'nin zenginleşerek Avrupa ülkelerini geride bıraktığı söylendi.

Videoda bunlar söylenirken yer sofrasında yemek yiyen ailenin elektriği kesiliyor.  Videonun sonuna ise şu not düşülüyor:

"Evet bu işte bir arıza var. Arıza ne elektrikte ne bu evde. Arıza brütü 2900 lira olan asgari ücretten 600 lirayı kesin işçiye 2300 TL veren bu düzende. Ekonomiye yeni model gelecek. Asgari ücretlinin cebine brüt maaşının tamamı girecek. Bu düzen değişecek Adalet gelcek"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA