Flaş İddia: 5 Bakan Değişecek

Ankara kulislerinde yeniden kabine değişikliği gündeme geldi. Yapılan son dakika açıklamasında 5 bakanın değişeceği iddia edildi.

Flaş İddia: 5 Bakan Değişecek

Kabinede değişiklik yapılacak iddiası.

İstanbul seçimleri sonrası kabine değişikliği gündeme gelmişti. Ancak değişiklik iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yalanlanmıştı. Edinilen son dakika bilgilerine göre kabine değişikliğinin yeniden gündeme geldiği bildirildi. 

2 YENİ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI

Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı pozisyonuna 2 ismin daha atanacağı bildirildi. Birinden vazgeçilebileceği kulislerde konuşulurken iki ismin kesin olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağı bildirildi.

Kulislerdeki bilgilere göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın kabinede birden fazla değişikliğe gideceğini , teknokrat bakanlardan hemen hemen tamamının değişeceği bildirildi. 

Teknokrat ne demek: Yönetimde ve ekonomide uzmanlığı nedeniyle devlet yönetiminde söz sahibi bulunan, uzmanlığı kuramdan çok tekniğe, uygulamaya dayanan, ekonomik ve yönetimsel düzeneklerin işletiminde insan öğesini her zaman yeterince göz önünde bulundurmayan üst düzey devlet görevlisine verilen isimdir. 

5 BAKANLIK DEĞİŞECEK

Kulislerden edinilen bilgilere göre toplamda 5 bakanın değişeceği bildirildi. 

KABİNEDE KİMLER VAR?

İşte Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesindeki isimler.

Peki sizce hangi isimler değişmeli? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA