Flaş Haber Millet İttifakına Yedinci Parti Geliyor Açıklamalar Peş Peşe

Altılı masa olarak bilinen Millet İttifakında sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Millet İttifakına katılmak için çağrıda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kendisine telefon etti.

Flaş Haber Millet İttifakına Yedinci Parti Geliyor Açıklamalar Peş Peşe

Siyaset gündemine bomba gibi bir haber düştü. Altı siyasi partiden oluşan Millet İttifakı için flaş bir çağrı geldi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Fox TV ekranlarında yayınlanan programda “Parti kadroları olarak Millet İttifakına destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakına alsınlar. Daha açık bir çağrı olamaz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’den Mesaj Geldi

Hüseyin Baş’ın bu açıklaması sonrası İYİ Parti’den mesaj geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Sayın Hüseyin Baş, görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır” açıklaması yaparak yeşil ışık yaktı.

Meral Akşener’den Baş’a Telefon

Kürşad Zorlu’nun bu çağrısı henüz sıcaklığını korurken Fatih Portakal’a açıklamalarda bulunan Hüseyin Baş, Meral Akşener’in kendisini aradığını ve bir araya geleceklerini belirtti. Baş, yaptığı açıklamada, “Yayından önce beni İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener aradı. Ben abla diye hitap ederim. Meral abla aradı, yarın bizi ziyaret edecekler kendileri. Millet ittifakı bugün itibariyle bize bir yakınlaşma göstermiş oldu. Yarından sonra süreç daha da netleşecek” açıklamasını yaptı.

“Hoşgeldiniz”

Hüseyin Baş’ın açıklamalarıyla aynı dakikalarda İYİ Parti Genel İdare Kurulu Yedek Üyesi Mehmet Aslan’dan flaş bir paylaşım geldi. Aslan, paylaşımında BTP ve BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı etiketleyerek “Hoşgeldiniz” dedi. Aslan, paylaşımında, “Millet İttifakı dağılacak, 6’lı masa azalacak diye beklerlerken daha da büyüyoruz!” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /