Fatih Portakal Yüzde 99.9 Kesin Diyerek Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Gazeteci Fatih Portakal, Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayını açıklıyorum, asıl sorun yardımcıları kim olacak diyerek bir açıklama yaptı.

Fatih Portakal Yüzde 99.9 Kesin Diyerek Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Fatih Portakal, YouTube hesabından altılı masanın cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Bugün paylaştığı video ile altılı masanın Cumhurbaşkanı adayının yüzde 99.9 ihtimaller Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu duyurdu.

Anlatılan Vasıfların Tamamı Kılıçdaroğlu’na

Fatih Portakal, Ankara izlenimi ve kulislerden aldığı bilgileri paylaşırken “Altılı masanın adayı net bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu. Anlatılan adaya uyan vasıfların tamamı Kemal Kılıçdaroğlu’nda. Yaş olarak 73 yaşında, bir daha siyasete dönemeyecek” ifadelerini kullandı.

Akşener Başbakan Olmak İstiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başbakan olmak istediğini belirten Portakal, “Meral Akşener zaten ben başbakan olmak istiyorum dedi. Aylardır Güneydoğu’ya, Doğu Anadolu’ya giden bir CHP var. HDP seçmeninin oy verebileceği, kilit parti HDP’nin seçmenin oy verebileceği bir insandan bahsediyoruz. O yüzden altılı masanın adayı, eğer dışarıdan biri aday olmazsa yüzde 99.9 Kemal Kılıçdaroğlu’dur” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /