Erdoğan Toplantı Sonrası Görev Dağılımını Yaptı

Bugün düzenlenen Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu sonrası yeni görev dağılımını yaptığını duyurdu.

Erdoğan Toplantı Sonrası Görev Dağılımını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu toplantısına başkanlık etti.

Yıllar sonra Çankaya Köşkü 'nde bir toplantı yapan , Kültür ve Sanat Politikaları Kurulunu buarada toplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni görev dağılımını yaptı. Yapılan toplantı basına kapalı şekilde gerçekleştirildi ve toplantı 2,5 saat sürdü.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından, Nihat Zeybekci Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili, İskender Pala da Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekili olarak atandı.

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü 'nde gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Politikaları ile Ekonomi Politikaları kurulları toplantılarına da başkanlık etti. Erdoğan 4 yıl aradan sonra ilk kez Çankaya Köşkü 'nde bir toplantı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekilliğine Nihat Zeybekci 'yi atadığını duyururken, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanvekilliği görevine de İskender Pala 'yı atadığını duyurdu.

Az önce sona eren toplantılarda, kurul üyelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun da hazır bulunduğuna yer verildi.

Kamubulteni.com  |  Ankara