Erdoğan ile İmamoğlu Arasında Sürpriz Görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında görüşme oldu.

Erdoğan ile İmamoğlu Arasında Sürpriz Görüşme

İmamoğlu ile Erdoğan görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir görüşme gerçekleşti. Çalar Saat adlı programda konuşan İsmail Küçükkaya, İmamoğlu'nun Kadir Topbaş'a sahip çıktığını söyledi.

Burada Kadir Topbaş için dua eden İmamoğlu'nun daha sonra ecdadın kabrini ziyaret ettiği ve Fatih Sultan Mehmet'in kabrinde dua ettiği öğrenildi. Burada fazla dua eden İmamoğlu, bir kişinin içeri geldiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oraya geleceğini söylediğini aktardı. KK

Küçükkaya açıklamasında İmamoğlu'nun bölgede kaldığını söyledi. Erdoğan'ın içeri girdiğini ve dua ettiğini söyleyen Küçükkaya, burada Erdoğan ile İmamoğlu arasında bir görüşme olduğunu söyledi. 

NE KONUŞTULAR?

Burada Erdoğan ile İmamoğlu arasında hal hatır sorma faslından sonra İmamoğlu'nun iki talebini Erdoğan'a ilettiği aktarıldı. İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kredi taleplerinin onaylanmasını istediğini söylediği aktardı. İmamoğlu'nun aktardığı bir diğer konu ise Belediyeye 8 yıldır otobüs alınmadığı konusu oldu. 

Bu nedenle İmamoğlu, kredi taleplerinin onaylanmasını talep etti. Erdoğan ile İmamoğlu arasında yapıcı bir konuşma geçtiği aktarıldı.

KAMUBULTENİ.COM   | ANKARA