Ekrem İmamoğlu'ndan O Soruya Sert Cevap: "Herkes Haddini Bilecek"

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 'ndan flaş açıklamalar geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan O Soruya Sert Cevap: "Herkes Haddini Bilecek"

Ekrem İmamoğlu 'ndan son dakika açıklaması.

Sarıyer 'de çökme tehlikesi olan bina ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Ekrem İmamoğlu canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Bütün bileşenleri ile milli mesele dediğimiz bu meseelenin işbirliğini yaparız. Kimsenin bu masadan kaçma şansı yoktur. Burada yaşanan olay, riskli bina öngörüsü vardır. Bu nedenle aileler boşaltılmıştır. 

:Hemen hemen tüm dairelerdeki vatandaşlar sosyal tesislerde misafir edilmektedir. Rapor birkaç güne çıkacak. Yol haritası belirlenecek. Önceki gün şehircilik bakanlığı il müdürü tespitleri yaptı. Sayın bakan süreci takip ediyor. Kira yardımı yapılacak. Komşularımızla dertleştik. Belediye yetkilileri ile ortak hem süreci takip eden , hem ailelerin olası ihtiyaçlarına dahil bütün ailelerin ihtiyaçları için bir ekibi burada bulunduracağız. Birazdan sayın belediye başkanı, vekil ve muhtarımızla birlikte toplantı yapacağız. Takipbimizde, dediğimiz gibi burayla ilgili süreçte ortak masayı kurup en hızlı şekilde vatandaşımızızn sorununu çözmekle yükümlüyüz. 

METEOROLOJİ 'YE ATIF

Buradaki gibi önden bilgi alarak süreçleri çözüme kavuştururuz. Allah korusun bir canımızı kaybedersen o bizi çok üzer."

BELEDİYE BAŞKANLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Gazeteci 'nin büyükşehir belediye başkanlaır görevden alındı sıra diğer büyükşehir belediye başkanlarında mı? şeklindeki sorusuna İmamoğlu şu şekilde yanıt verdi:

Kimin gözü çevrilmiş? Böyle bir mantıkta insanlardan görevi hukuk dışı almak olmaz. Kimsenin sınırsız yetkisi yoktur. Var gibi davrananlar olur. Milletin iradesi çok önemlidir. Milletin iradesini yok saymak çok büyük hatadır. Diyarbakır, Van, Mardin 'de öyle kuru laflarla bu hamleler yapılmaz. Varsa alırsınız tespit edersiniz işleme koyarsınız. Kayyum atayarak ucu bucu olmayan bir sürece koymazsınız işi.

Çok üzücüdür. Şiddetle kınıyorum. İnsanların eğer bir suçu varsa yargılarsınız sonuca bağlarsınız.

Umarım bu yanlıştan dönerler. Seçilenler görevlerine döner.

İSTANBUL 'A GÖZLER ÇEVRİLDİ Mİ?

Gazeteci 'nin Büyükşehir belediye başkanları görevden alındı gözler diğer büyükşehirlerde mi? şeklindeki sorusuna ekrem İmamoğlu "Herkes haddini bilecek"  dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA