Devlet Bahçeli Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayının Kimin Olmasını İstediğini Açıkladı

TBMM’de bütçe görüşmelerine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerle yaptığı sohbette 6 masanın adaylık için anket yapacağı iddiaları hakkında açıklamada bulundu. Bahçeli, tercihini açıkladı.

Devlet Bahçeli Altılı Masanın Cumhurbaşkanı Adayının Kimin Olmasını İstediğini Açıkladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), bugün bütçe görüşmelerine başladı. Parti liderleri ve milletvekillerinin yakından takip ettiği görüşmelere Devlet Bahçeli de katıldı.

Bir ara gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, altılı masanın cumhurbaşkanı adayı için anket yapılacağı iddiaları sorusuna cevap verdi. Bahçeli açıklamasında “Ankette kim çıkarsa ona oy verelim, siz de katılır mısınız dediler. Ben henüz cevap vermedim. Eğer birisi ankette bana gelirse, altı kişi arasından anket yapıyoruz, siz bu ankette kime evet dersiniz diye sorarsa tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur” dedi.

Bahçeli ve Kılıçdaroğlu Sınıf Arkadaşıydı

Devlet Bahçeli ve Kelam Kılıçdaroğlu, o dönem Ankara Ticaret İlimler Akademisi olan Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde beraber okumuştu. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu, aynı dönemde aynı sıraları paylaşmıştı.

Devlet Bey’in Özel Bir Saygınlığı Vardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli ile olan arkadaşlığı hakkında, “Okuldayken hiç konuşmadık. Dünya görüşlerimiz farklıydı. Devlet Bey’in o dönemde de kendi arkadaşları içerisinde özel bir saygınlı vardı. Onun hakkını da teslim edelim” ifadelerini kullanmıştı.

Başarılı Bir Öğrenciydi

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise, 2010 yılında sınıf arkadaşı Kılıçdaroğlu hakkında “Başarılı bir öğrenciydi. Başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz. Zaten düşünce itibariyle kalitelidir” ifadelerine yer vermişti.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /