Deva Partisi Seçime Kendi Adıyla Girecek

Son Dakika. Deva Partisi önümüzdeki seçimlere kendi adı ve kendi logosuyla katılacak.

Deva Partisi Seçime Kendi Adıyla Girecek

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Partimiz önümüzdeki seçimlere kendi adıyla ve kendi logosuyla girme kararı almıştır. Ülkemiz için hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin oluşturduğu ittifakta ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Seçim güvenliği konusunda ortak hareket etme kararı alan grup ara ara toplantılar yapan ittifakta süpriz Babacan çıkışı.

Ali Babacan Açıkladı

Bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yollarını 6'lı masadan ayrıldıklarını belirten bir paylaşım yaptı. Babacan'ın paylaşımında, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun." ifadelerine yer verdiği görüldü.

Verdiğimiz Bütün Sözlerin Arkasındayız

Yağtığı paylaşım sonrası basın açıklaması yapan Babacan, "Biz altılı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda, her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan her partiyle iş birliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda da güçlü bir iradeye sahibiz. Bunu herkesin bilmesini arzu ederim" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /