Davutoğlu ve Gül'ün Yeni Parti Kuracağı İddiasına Erdoğan'dan İlk Açıklama Geldi

Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu 'nun yeni parti kuracağı iddialarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert cevap geldi.

Davutoğlu ve Gül'ün Yeni Parti Kuracağı İddiasına Erdoğan'dan İlk Açıklama Geldi

Eski Başbakan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün yeni parti kuracağı iddiaları son günlerde çokça konuşulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti kuracağı iddiaları ile ilgili olarak sert bir açıklamada bulundu. 

Yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Tokat 'taki mitinginde konuşan  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni parti kuracağı iddiaları ile gündeme gelen eski çalışma arkadaşları ile ilgili sert açıklamada bulundu ve onları sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı açıklamasında, yeni parti iddiaları ile ilgili "Bugün bize ihanet edenler yarın gittikleri yere de ihanet edeceklerdir" göndermesinde bulunarak "Bu kader birliği değildir bu dava birliği değildir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski çalışma arkadaşlarının kuracağı yeni parti iddiaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bazı yola beraber çıktığımız arkadaşlarımız yola çıkarken onlara makam mevki verirken her şey iyi güzeldi ama öyle anlar geldi ki, 'Gel biraz da sen dinlen buraya bir başkasını koyalım' dediğimizde bakıyorsunuz ki bizim trenden inip başka bir trene biniyorlar. Bu kader birliği değildir bu dava birliği değildir. Bugün bize ihanet edenler yarın da gittiklere yere ihanet edeceklerdir."

Kamubulteni.com  | Ankara