Davutoğlu'ndan KHK'lılarla İlgili Yeni Açıklama

Son dakika haberi: Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 'ndan KHK 'lı doktorlarla ilgili açıklama yapıldı.

Davutoğlu'ndan KHK'lılarla İlgili Yeni Açıklama

Ahmet Davutoğlu 'ndna KHK 'lılar açıklaması.

Gelecek Partisi genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Davutoğlu yaptığı açıklamada KHK 'lı doktorlarla ilgili önemli ifadeleri kullandı. 

Ahmet Davutoğlu yaptığı açıklamad,a KHK ile görevinden ihraç edilen , ancak haklarında açılan davalardan ceza almayan doktorların göreve dönmeleri gerektiini söyledi. Davutoğlu: "KHK'larla görevinden alınmış sağlık mensupları, bilim adamları eğer haklarında cezai bir işlem yapılmamışsa tekrar devreye sokulmalı ve tecrübelerinden istifade edilmeli" dedi.

Davutoğlu daha önce yaptığı açıklamada "Bilim Kurulu'nun altında görev yapmak üzere bir alt komite kurulmasını ve bu komitenin dünyadaki gelişmeleri takip ederek güncel senaryolar çalışmasını öneren Gelecek Partisi Genel Başkanı, haklarında cezai müeyyide olmayan KHK'lı sağlık çalışanlarının da göreve çağrılmasını istedi." dedi. 

Kılıçdaroğlu da dün yaptığı açıklamada KHK ile görevinden alınan ve haklarında cezai işlem yapılmayan , aklanan sağlık personellerinin acilen göreve iade edilmesini istedi.