Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi Sonucu Açıklandı: Erdoğan'a İki Rakip

Son dakika : Optimar adlı anket şirketi, Cumhurbaşkanlığı seçim anketi yaptı. Geçtiğimiz hafta yapılan ankette , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a rakip olarak İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimleri öne çıktı.

Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketi Sonucu Açıklandı: Erdoğan'a İki Rakip

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi anket sonucu.

Optimar adlı anket şirketi, geçtiğimiz hafta bir anket çalışması yaptı. Türkiye genelinde birçok şehirde anket çalışması yapan şirket, Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların tercihini sordu.

Söz konusu ankette vatandaşlara, Cumhurbaşkanı Erdoğan ie diğer isimlerin adaylığı soruldu. 

ERDOĞAN - İMAMOĞLU

"2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmaları durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun son tura kalmaları halinde kime oy verirsiniz?" sorusu katılımcılara soruldu. Bu soruya, ankete katılanların yüzde 44.7'si Erdoğan cevabını verirken yüzde 34.7 'lik kesim İmamoğlu dedi.

ERDOĞAN-YAVAŞ

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ile Mansur Yavaş 'ın ikinci tura kalması durumunda kime oy verirsiniz sorusuna ise ankete katılanların yüzde 43'ü Erdoğan, yüzde 36.1 'i ise Mansur Yavaş cevabını verdi. 

ERDOĞAN- GÜL

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ile Abdullah Gül 'ün ikinci tura kalması durumunda katılımcıların yüzde 46.7 'si Erdoğan, yüzde 20.4 'ü Gül dedi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA