Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren görüşme sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli Görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Bahçeli arasında gerçekleşmesi beklenen görüşme bugün gerçekleşti. Bahçeli, Beytepe’deki konutunda Erdoğan’ı kapıda karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin öğrencilik yıllarına ait kütük defterinin yer aldığı tablo ve üstünde üç hilal sembolü bulunan sedef kakma kutu içerisindeki kitabı hediye etti.

İkili arasındaki görüşme 14.05’te başlarken, bu görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Görüşme sona erince Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aracına kadar eşlik edip onu uğurladı. En son 17 Kasımda Külliye’de bir araya gelen iki lider bugün tekrar buluştu. Ülke gündemi hakkında değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli fikir alışverişinde bulundu.

Görüşme ile ilgili açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: ‘’ Görüşmenin Türkiye’nin meseleleriyle ilgili olarak hem bir istişare hem de Cumhur İttifakı’nın birlikteliğinin teyit edilmesi anlamını taşıyor’’ dedi.