Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Duruma Sinirlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen toplu açılış töreninde talep ettiği görüntülerin gelmemesi üzerine sinirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, O Duruma Sinirlendi

Son dakika : Erdoğan o duruma sinirlendi.

Bugün Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankara Valiliği Eğitim Tesisleri Toplu Açılış Töreni'ne konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, program sırasında bir duruma tepki gösterdi. 

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eskiden eğitimin durumu hakkında, "Bu buluşmamızın iki ana ekseni var; bir muallim, iki talebe. Öğrencilik yıllarımda bir talebenin hocasına yazdığı mektup elime geçmişti. O mektubun girişi çok çok enteresandı. Öğrenci o zaman talebe olarak yerini alıyor çünkü talep eden; hoca da muallim ilmi verene. Bugün biraz sonra teferruatıyla ifade edeceğim; bu okullarımızın açılış törenini anlamlı buluyorum." dedi ve  "Servis olmadığı için karda, ayazda okullarına saatlerce yürümek zorunda olan öğrenciler vardı. Ben okuluma yarım saatte giderdim. Kütüphane laboratuvar spor salonu gibi imkanlar ise büyük şehirlerdeki okullarda bile lüks kabul ediliyordu. Bizim okulumuzun spor salonu yoktu, çok basık sıçradığın zaman başının değeceği şekilde beden eğitimini yaptığımız bir bölüm vardı." diyen Cumhurbaşkanı, bağlantı sırasında özellikle üzerinde durduğu spor salonlarının da gösterilmesini istedi. Yetkililerin "Çalışmalar tamam ancak çekimleri yapılmadı. İnşallah başka bir zaman size o görüntüleri de arz etmek isteriz." cevabına karşılık gülümseyen Cumhurbaşkanı, "O zaman siz nire, biz nire" ifadelerini kullandı.

O DURUMA KIZDI

Yapılan ikinci bağlantıda spor salonunu görmek isteyen Erdoğan, iki defa olumsuz yanıt gelince sinirlendi ve "Kapalı spor alanlarını bize bir gösterebilseydiler... Demek ki anlaşma yapılan firma bu işlerde mahir mi değil?" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.