Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak (Saat Kaçta?)

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün saat 15.00 'da toplanacak. Kabine toplantısında önemli gündem maddeleri masada olacak. Sokağa çıkma yasağı, LGS, YKS, tedbirler, berberler, kuaförler ve işletmelerin açılması konularında karar verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak (Saat Kaçta?)

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Bugün Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanacak. Düzenlenecek toplantıda sokağa çıkma yasağı, bayram, tedbirler, YKS ve LGS tarihlerinin düzenlenmesi gibi konular ele alınacak.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

65 yaş üstü vatandaşların , hafta sonları 3 saat izinli olarak dışarı çıkmaları için bugün Bilim Kurulu 'nun tavsiye kararı değerlendirilecek.

TEDBİRLER

Berberlerin , kuaförlerin, güzellik salonlarının , kafelerin, j kahvehanelerin, restoranların, AVM 'lerin tekrar açılması , seyahat yasağının kaldırılması , camilerin yeniden açılması için bugün görüşme yapılacak. Kabine toplantısında korona tedbirlerinin kademeli olarak kaldırılması ele alınacak. 

YKS

YKS tarihinin geri alınması iddiaları son günlerde gündemde yer alıyor. Bugün gelen yeni bilgide YKS 'nin tarihinin ileri alınabileceğine yer verildi. 

LGS

Haziranin ilk haftasında yapılması planlanan LGS 'nin ertelenmesi konusu da bugün ele alınacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sunum yapacak.

BİLİM KURULUNUN TAVSİYE KARARLARI

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu 'nun yukarıdaki konularda aldığı tavsiye kararları ele alınacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın kameralar karşısına geçmesi ve açıklama yapması bekleniyor.

Erdoğan 'ın saat 19.00 'da kameralar karşısına geçmesi bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN