Binali Yıldırım'ın O Sözleri Güldürdü

Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, yaptığı son açıklamada gülümseten ifadeler kullandı.

Binali Yıldırım'ın O Sözleri Güldürdü

Binali Yıldırım 'ın o sözleri güldürdü.

Önceki gün gece saatlerinde açıklama yapan Cumhur ittifakının İBB adayı Binali Yıldırım, Millet ittifakının İBB adayı Ekrem İmamoğlu 'nun "benim başkanlığımı verin" şeklindeki sözlerine "Sabretmek lazım, yatacaz kalkacaz, yatacaz kalkacaz, sonra her şey ortaya çıkacak" dedi. Binali Yıldırım 'ın bu sözleri herkesi gülümsetti

MAZBATA KİME VERİLİRSE O BAŞKANDIR

Seçim tartışmaları hala devam ediyor. İstanbul için kesin olmayan sonuçların açıklanmasının ardından itiraz süreci devam ediyor. İtiraz süreci devam ederken Binali Yıldırım, "Mazbata kime verilirse başkan odur. Şimdi soruyorum Sayın İmamoğlu elinde mazbatan var mı? Yok. O halde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yazarak sağa sola gitmenin, orada burada hava atmanın ne anlamı var." açıklamasında bulundu.

İMAMOĞLU 'NA ELEŞTİRİ

Ekrem İmamoğlu 'nun Anıtkabir Özel Defteri 'ni 'İstanbul büyükşehir belediye başkanı' sıfatıyla imzalaması meselesine değinen ve onu eleştiren Binali  Yıldırım, "Anıtkabir'deki deftere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı diye yazmak akla ziyan bir iştir, başka bir şey demiyorum. Sabret kardeşim, üç beş gün sonra eğer hakkınsa zaten bu unvanı alacaksın" ifadelerini kullandı.

YSK KARARI BEKLENECEK

YSK'nın kararını bekleyeceklerini söyleyen Yıldırım, "Yatacağız kalkacağız, yatacağız kalkacağız, yatacağız kalkacağız sonuç ortaya çıkacak. Kendisinden daha tecrübeli bir siyasetçi olarak benim kendisine önerim budur. Şu aşamada başka yollara başvurmak fevkalade rahatsız edicidir. CHP'ye de bir yararı yoktur. Hukuk devleti herkese lazım." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA