Binali Yıldırım'dan Trum'a Sert Sözler

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, açıklamasında Trump 'a sert şekilde tepki gösterdi.

Binali Yıldırım'dan Trum'a Sert Sözler

Binali Yıldırım'dan flaş Trump açıklaması.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış törenine katılan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamlarda bulunurken, son günlerde Türkiye karşıtı açıklamalarda bulunan Donald Trump 'a sert tepki gösterdi. "Türkiye'yi tehditle hizaya getireceğini zannedenler çok büyük yanlış içindedir," diyerek açıklamasına başlayan Yıldırım, " Türkiye hiçbir zaman tehditle, parmak sallamakla hizaya getirilecek bir ülke değildir." dedi.

87. İzmir Enternasyonal Fuarı açılış töreninde kürsüye geçen ve katılımcılara seslenen Binali Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugünlerde bazı ekonomik sıkıntılar yaşadığımız gerçektir, her baharın bir kışı vardır misali ekonomimizde bugünlerde kış mevsimi var. Karşı karşıya olduğumuz zorlukları sızlanarak, şikayet ederek aşamayız ya da siyasi eleştirilerle çözüm üretemeyiz. Hepimiz aynı gemideyiz. Türkiye geçmişte olduğu gibi bu zorluğun da üstesinden gelecek, milletimiz rahat olsun. Ne yazık ki dünya bir şaşkınlık içerisinde yeni Amerikan Başkanının aldığı kararları izlemektedir. Bu sürdürebilir bir durum değildir. Ve mutlaka bu yanlıştan dönülmelidir. Hele hele Türkiye'yi tehditle hizaya getireceğini zannedenler çok büyük yanlış içindedir, Türkiye hiçbir zaman tehditle, parmak sallamakla hizaya getirilecek bir ülke değildir."

SUBAY-ASTSUBAY-UZMAN ERBAŞ-SÖZLEŞMELİ ER-POLİS-PÖH-MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTİ.COM MOBİL UYGULAMASINI TELEFONUNUZA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara