Berat Albayrak Nerede? Fatih Altaylı Açıkladı

Son günlerde gündemde sıkça konuşulan Berat Albayrak hakkında Fatih Altaylı bir açıklama yaptı. Albayrak açıklamasında Albayrak'ın nerede olduğunu söyledi.

Berat Albayrak Nerede? Fatih Altaylı Açıkladı

Fatih Altaylı'dan Berat Albayrak açıklaması.

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı bir son dakika açıklamasında bulundu. Son günlerin merak konusu olan Berat Albayrak'ın nerede olduğu konusuna değinen Altaylı, Berat Albayrak'ın İstanbul'da ofis aradığını söyledi. 

"Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifasının ardından hemen Trabzon’a, istifa mektubunda ilk sırada andığı babasının yanına gitmiş." diyerek sözlerine başlayan Altaylı, "Sonrasında İstanbul’a dönmüş ve hemen ardından özel uçakla Katar’a geçmiş. Katar’da geçirdiği yaklaşık 1 haftanın ardından yeniden İstanbul’a dönmüş. Ve şimdi Boğaz’ın Anadolu yakasında ofis olarak kullanabileceği bir yalı nitelikli bina arıyormuş. Henüz istediği gibi bir yalı bulamamış. Bulur bulmaz burayı tefriş ettirip, ofis haline getirecekmiş." dedi.

SİYASETE GİRECEK Mİ?

Bir AK Partili isme Berat Albayrak'ın siyasete girip girmeyeceği sorusunu sorduğunu söyleyen Altaylı, “Yok Abi, siyaset yapmayı düşünmüyor. En azından bu dönem düşünmüyor. Danışmanlık yapacak. Büyük şirketlere, çok uluslu şirketlere danışmanlık hizmeti verecek” dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA