Bakan Açıkladı: Tarımda Atama Bekleyenlere Kötü Haber

Tarım ve Orman Bakanlığı 'ndan atama müjdesi bekleyen adaylara kötü haber geldi. Bakan Pakdemirli TBMM 'de atamalarla ilgili konuştu.

Bakan Açıkladı: Tarımda Atama Bekleyenlere Kötü Haber

Tarımda atama bekleyenlere kötü haber.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli TBMM 'de atama açıklamasını yaptı. Milletvekillerinin yoğun şekilde sorularına kayıtsız kalamayan Bakan Pakdemirli, uzun süredir yapılmayan atamalarla ilgili müjde yerine kötü haber verdi.

BİRÇOK MİLLETVEKİLİ SORDU

TBMM' de CHP, MHP ve İYİ Partili isimler , Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 'ye atama taleplerini iletti ve alımların ne zaman olacağını , alım sayısının ne olduğunu sordu. 

PAKDEMİRLİ 'DEN CEVAP GELDİ

Bakan Bekir Pakdemirli bütçe görüşmelerinde atamalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bütçemizin yüzde 55’ini de tarımsal desteklere ayırdık. Son on sekiz ayda da 1.303 teknik personel alımı yaptık, 5 bin personel alım sürecimiz de devam ediyor. Norm kadrolarımız müsaade ettikçe de personel alımlarına devam edeceğiz ancak bugün için ben bu atama bekleyen arkadaşlarıma “Şu kadar kişiyi alacağız.” gibi bir haberim yok, bunu da açık açık söyleyelim. Hayırlı, verimli ve bereketli olsun."

Kadın-erkek atama bekleyenler bu sayfada >> TIKLA TAKİP ET

ATAMA İÇİN NE BEKLENİYOR

30 aydır Ziraat, Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimi gibi kadrolara atama yapmayan Tarım Bakanlığı 'nın yeni alımı ne zaman yapacağı, atama için adayları daha ne kadar bekleteceği bilinmiyor. Sosyal medyada birleşen adaylar atamaların biran önce olmasını istiyor. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından atama beklediğiniz kadroyu yazabilir , diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

ATAMA DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN