Ankara Kuşu Ali Babacan'ın Yeni Partisinin Kadrosunu Açıkladı

Son dakika haberi: Ankara Kuşu adlı Twitter kullanıcısı, Ali Babacan 'ın kuracağı yeni partinin kadrosunu yayımladı. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.

Ankara Kuşu Ali Babacan'ın Yeni Partisinin Kadrosunu Açıkladı

Ankara Kuşu paylaştı: İşte Ali Babacan 'ın kadrosu.

Adı Demokrası ve Atılım Partisi olan yeni parti kuruluyor. Eski Bakanlardan Ali Babacan tarafından kurulacak yeni parti için geri sayım devam ederken bugün dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Ali Babacan'la birlikte Sadullah Ergin, Nihat Ergün ve Beşir Atalay gibi isimlerin de kurucuları arısında yer alacağı yeni partinin kuruluş dilekçesi çarşamba günü İçişleri Bakanlığı'na verilecek.

PARTİNİN ADI DEVA

Yapılan son dakika açıklamasında yeni partinin adının Demokrası ve Atılım Partisi olacağına yer verildi. Kısa adı DEVA olacak partinin logosu önümüzdeki günlerde Ali Babacan tarafından açıklanacak. 

ÇARŞAMBA KURULACAK

Babacan, uzun süredir çalışmalarını yürüttüğü partiyi önümüzdeki çarşamba günü kuracak. Edinilen bilgilere göre partiyi 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 'ün de desteklediği  bildirildi.

ANKARA KUŞU PAYLAŞTI

Twitter üzerinde yaptığı paylaşımlarla adındna söz ettiren Ankara Kuşu adlı kullanıcı bir liste yayımladı ve Ali Babacan 'ın kadrosunu duyurdu. İşte o paylaşım: