Ali Haydar'dan Melih Gökçek'e: Bu Kadar Cesaretiniz Varsa Görevden Alınmaya Karşı Dursaydınız"

Gazeteci Alli Haydar 'dan Melih Gökçek 'e çok sert sözler geldi. Ali Haydar, "Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız. Beni halk seçti. Ben bu görevi teslim etmiyorum deseydiniz" dedi.

Ali Haydar'dan Melih Gökçek'e: Bu Kadar Cesaretiniz Varsa Görevden Alınmaya Karşı Dursaydınız"

Gökçek ile Ali Haydar arrasında tartışma.

Cnn ekranlarında yayımlanan programa katılan Ali Haydar ile programa telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek arasında tartışma çıktı. 

CNN Türk 'te yayımlanna Gece Görüşü adlı programa telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, gazeteci Ali Haydar ile dikkat çeken ve çok konuşulan bir polemiğe girdi. 

Ankara 'da  geçtiğimiz gün biranda bastıran kar yağışı sonrası yolların tuzlanması sonrası çıkan tartışmaya katılan Melih Gökçek 'e gazeteci Ali Haydar, "Bu kadar cesaretiniz varsa, görevden alınmaya karşı dursaydınız. Beni halk seçti. Ben bu görevi teslim etmiyorum deseydiniz" şeklinde sert bir yanıt verdi. 

KAPATAYIM MI?

Ali Haydar 'ın bu sözleri üzerine sinirlenen Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Gökçek , programın moderatörü Hande Fırat'a, "Hande hanım susturuyor musunuz? Kapatayım mı?" diye sorarken, gazeteci Ali Haydar, "Hiç kimse beni susturamaz. Melih Gökçek hiç susturamaz" dedi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA