Ali Babacan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı İçin Tarih Verdi

Millet İttifakı üyelerinden olan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 6 liderin ortak kararını açıkladı ve Cumhurbaşkanı adayının belli olacağı tarihi paylaştı.

Ali Babacan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı İçin Tarih Verdi

Günlerdir tartışma konusu olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ve adayın ne zaman belli olacağı konusunda Ali Babacan açıklama yaptı. Babacan; Babacan, "Seçim dönemine girinceye kadar Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız, herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz" dedi.

Çankırı’da iftar programına katılan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu;

Zafer Partisi tarafından Cumhurbaşkanlığı görevine çağırılan Mansur Yavaş’ın adaylığı sonrası tartışmaların daha da alevlendiği Millet İttifakının adayı kim olacak konusu ile ilgili Babacan şu ifadeleri kullandı. Bizim, şu anda altılı masada parlamenter sistem çalışan partilerden birisi olarak diğer genel başkanlarla varmış olduğumuz bir mutabakat var. O da şu; bu altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı, altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek. Bir kararımız daha, seçim dönemine girinceye kadar, Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız. Herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz. Yani bu konu, bugünün konusu değil. Seçimlere biraz yaklaşalım, seçim havasına girelim, o güne kadar zaten adı geçen herkesi milletimiz değerlendirecektir.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /