Akşener Noktayı Koydu Cumhurbaşkanı Olacak Mı?

Millet İttifakında Cumhurbaşkanı adayı merak edilirken konu ile ilgili Mera Akşener’den bugün kesin açıklamalar geldi. Akşener konuya noktayı koydu.

Akşener Noktayı Koydu Cumhurbaşkanı Olacak Mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin belediye başkanları ile genel merkezde bir araya geldi. Yaklaşık 6 saat süren toplantıda daha çok başkanların açıklamaları ön planda tutuldu. Belediye başkanları seçim süreci ile ilgili gözlemlerini aktarırken Akşener başkanları dinledi.

Ben Başbakan Adayıyım

HaberTürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, toplantıda Belediye başkanları Akşener'e "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız sizsiniz" dedi. Akşener de, "Ben Başbakan adayıyım. Bunu söyledik bunun geri dönüşü olmaz" cevabını verdi.

Akşener seçimlerde birinci parti olma iddiasını da yineledi. Bu sözün boşuna söylemediğini, hedefin belli bir strateji ve plan çerçevesinde dile getirildiğini ve hedefe de ulaşılacağını kaydetti.

Geliştirilen stratejilerin başarılı olduğu ancak halka anlatılması noktasında daha anlaşılır ve daha sade bir iletişim dili kullanılmasının faydalı olacağı belirtildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /