Akşener: 1. Parti Olarak Başbakan Olacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yapmış olduğu açıklamada partisinin 1. parti ve kendisinin ise başbakanı olacağını söyledi. 2023 seçimlerine yavaş yavaş giderken siyaset kulislerinde hareketlilik devam ediyor. Bir taraftan Cumhur ittifakını oluşturan AK Parti ve MHP'nin yürüttüğü siyasi faaliyetler, diğer taraftan altılı masa diye tabir edilen muhalif partilerin çalışmaları.

Akşener: 1. Parti Olarak Başbakan Olacağım

Gerek Cumhur ittifakı gerekse de millet ittifakının diğer taraftan HDP ile fotoğraf vermemek amacıyla verdikleri gayret ise aşikar. Ancak altılı masanın en önemli aktörlerinden iyi parti lideri Meral Akşener’in yapmış olduğu açıklamalar dikkat çekiyor.


İYİ Parti, Ankara'da kadın etkinliği düzenliyor. Ankara Spor Salonu'nda organize edilen 'Büyük Kadın Buluşması' organizasyonuna İYİ Parti lideri Meral Akşener de katıldı. Akşener, salona girmeden önce dışarıdaki partililere hitap etti. Akşener’in konuşmasında ise birinci parti olma ve pazarlık ifadeleri dikkat çekti.

Birinci Parti Olarak Başbakan Olacağım 


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yapmış olduğu konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Onunla bununla pazarlık ederek değil milletimizin iradesiyle partimiz birinci parti olarak Başbakan Meral olacak. Siz istediğiniz için olacak. Ona buna yalvararak değil onun bunun karşısında eğilerek değil, millet iradesiyle, sizin iradenizle.”

Dedi.