AK Partili İsim 30 Nisanı Yalanladı Olası Seçim İçin Tarih Verdi

Gündemde yer alan seçimlerin 30 Nisan 2023 yılında yapılacağı iddialarını AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin yalanladı. Zengin, 2023 seçimleri içinde muhtemel tarihlerden birini açıkladı.

AK Partili İsim 30 Nisanı Yalanladı Olası Seçim İçin Tarih Verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bir araya gelmesi sonrası ortaya çıkan 30 Nisan iddialarını yalanladı.

Kesinlikle Doğru Değil

HaberTürk’te Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 30 Nisan 2023’te seçimler olacak iddiasına “kesinlikle doğru değil” yanıtını verdi.

Muhtemel Tarihlerden Biri 14 Mayıs

Zengin, bir diğer iddia için de “14 Mayıs muhtemel tarihlerden bir tanesi daha ama bizim belirlediğimiz, ‘şu tarih olsun’ dediğimiz bir tarih söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Seçimler hakkında da açıklamalarda bulunan Zengin “Daha önümüzde vakit var, Ocakta Şubatta yapacağımız işler var. 18 Haziran olmasında da bir mahsur yok. Cumhurbaşkanı’nın adaylığı hakkında tartışma açılıyor. Yeni bir anayasa yaptık, yeni anayasaya göre iki kere seçilebilir hükmü var. Hiçbir itiraza gerek olmayan durumdayız. Bu kanuna bakıldığında bu maddenin sıfırdan yazıldığını göreceğiz. Bu sebeple bizim aday olur, olamaz diye şüphemiz yok. Cumhurbaşkanımız zaten mevcut anayasaya göre ikinci defa aday olacak” şeklinde konuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /