AK Parti'den Waifair Açıklaması (Wayfair Nedir, Ne Demek?)

Son dakika haberi: Bugün sosyal medya üzerinde en çok konuşulan konu Waifair oldu. Peki Waifair nedir? Wayfair ne anlama geliyor? İşte AK Parti 'nin açıklaması.

AK Parti'den Waifair Açıklaması (Wayfair Nedir, Ne Demek?)

Son dakika : AK Parti'den Waifair açıklaması.

AK Parti MYK sonrası kameralar karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  bugünün gündem konusuna değindi.

MÜGE ANLI UYARDI

"Müge Anlı'nın bu sabah olan programından. Bir oyuncağın fahiş fiyatlarla satılıp ama aslında oyuncak değil çocukların satıldığı söyledi, çocuk ticaretine değindi. Sosyal medya kullanmayan veya kullanıp da gündemden haberi olmayan herkesi uyardı"

AK PARTİ 'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada bir alış veriş sitesi üzerinden eşya satar gibi çocuk satıldığı iddiasının araştırılmaya başladığını söyledi. 

100 BİN KAYIP

Tüm dünyada kaybolan çocuk sayısının 100 bin olduğuna yer verildi. 100 bin çocuğun bu şekilde alış veriş siteleri üzerinden satıldığı iddia ediliyor.

ELBİSE SATIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA...

Waifair olarak gündeme düşen olayda bazı kişilerin elbise satar gibi ilan paylaştığı , ancak 500 bin dolarlık fiyatlar yazılığı , bu şekilde çocukların internet üzerinden satıldığına yer verildi. 

AK Parti Sözcüsü, bu konuda çalışmaların başlatıldığını söyledi. 

KAN DONDURDU

Sosyal medya üzerinde görülen görüntülerde alış veriş siteleri üzerinde çocukların satıldığı iddia edildi. Kan donduran iddia tüm dünyada yankı buldu.