AK Parti’den İstifa Eden Fakıbaba Geçeceği Partiyi Açıkladı

Yaptığı paylaşımla AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyuran Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Partiye geçeceğini açıkladı. Fakıbaba, Çarşamba günü gerçekleştirilecek grup toplantısında rozet takacak.

AK Parti’den İstifa Eden Fakıbaba Geçeceği Partiyi Açıkladı

Türkiye güne, AK Parti’deki istifa haberiyle başladı. Bir dönem bakanlık ve belediye başkanlığı da yapan AK Parti milletvekili Ahmet Fakıbaba, sabah saatlerinde sosyal medya hesabı üzerinden istifa paylaşımı yaptı.

Partisinden ve milletvekilliğinden istifa eden Fakıbaba, istifa sözlerini şu sözlerle ifade etti;

*2003’te üyesi olduğum AK Partide değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum.

*Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.

*Ak Parti Üyeliğinden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye Milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.

Doğruladı

SÖZCÜ’nün sorularını yanıtlayan Fakıbaba, şunları söyledi:

– Hayırlı olsun…

– İnşallah hakkımızda hayırlı olur. İnşallah iyi olur.

– Çarşamba günü İYİ Parti’ye katılacağınız iddia edildi.

– Doğrudur. Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum.

– Ne zaman bu kararı aldınız?

– Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti’ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum…

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /