AK Parti’de Bir İstifa Daha İstifasını Böyle Duyurdu

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2023 seçimleri aday adayı olmak için il başkanlığından istifa etti.

AK Parti’de Bir İstifa Daha İstifasını Böyle Duyurdu

Seçime bir adım daha yaklaşırken partilerin il başkanlarının istifaları hızlanıyor. İl başkanları, 2023 seçimlerinde aday adayı olmak için istifa ediyor. Son istifada AK Parti’den geldi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda aday adayı olmak için il başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Altınsoy istifasını şu sözlerle duyurdu;

AK Partimizin kuruluşundan itibaren gönül bağı ile bağlı olduğum ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği ile başlayan hizmet yolculuğumda, merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği,10 yıl belediye meclis üyeliği, 5 yıl belediye başkan yardımcılığı, belediye başkan vekilliği, ve il yönetim kurulu üyeliği görevlerini onurla ve gururla yürüttüğüm partimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 12 Eylül 2017 tarihinden bu güne kadar AK PARTİ Aksaray il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bugün itibariyle genel merkezimizin takdir ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla 2023 genel seçimlerinde aday adayı olmak üzere il başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /