AK Parti Kaldırmıştı: Mansur Yavaş'tan Yeni Hamle

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'tan yeni hamle geldi.

AK Parti Kaldırmıştı: Mansur Yavaş'tan Yeni Hamle

Son dakika haberi: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 'tan yeni hamle geldi.

26 Nisan 2019 Cuma 12:24
AK Parti Kaldırmıştı: Mansur Yavaş'tan Yeni Hamle

Mansur Yavaş 'tan yeni hamle.

Geçtiğimiz yıllarda ülke genelinde kamu kurumlarının tabelalarından çıkarılan TC ibaresi geri gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , büyükşehir belediye binasının tabelasındaki TC ibaresini geri getirdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi koltuğuna Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş geldi. Seçimlerde Mehmet Özhaseki 'nin 3 puan önünde olan Yavaş, Büyükşehir Belediyesi koltuğuna oturmasının o belediyenin tabelasından çıkarılan Türkiye Cumhuriyeti kısaltması olan “T.C.” ibaresi yeniden koydurttu.

İşte TC ibareli yeni tabela.

AK Parti döneminde belediyenin hem girişinde hem de binanın içerisinde yer alan tabelalardan “T.C.” ibaresi kaldırılmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.