AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Açıkladı: "Ramazan'da İlave Kısıtlama"

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında, Koronavirüs vakaları ve ölümlerdeki artışın ardından Bilim Kurulu'nun yeni tavsiye kararları alabileceği ve bu kararların Pazartesi günü kamuoyu ile paylaşılabileceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş Açıkladı: "Ramazan'da İlave Kısıtlama"

A haber ekranlarında katıldığı canlı yayında, gündeme ve koronavirüs salgınına ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, son günlerde büyük artış gösteren vaka sayıları ve ölü sayılarıyla ilgili, "Çok ağır bir tablo ile karşı karşıyayız" değerlendirmesini yaparken, Ekonominin zor duruma düşmemesi için gerekli tedbirlerin alınarak, Ramazan ayında ilave tedbirlerin hayata geçirilebileceğini belirtti.

EKONOMİNİN DE ZOR DURUMA DÜŞMEMESİ İÇİN TEDBİRLER ALMALIYIZ

AK Partili Kurtulmuş, "Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Vaka ve ölüm oranları arttı. Milletimizin tedbirlere uyması gerekiyor. Hiç şüphesi sağlık 1. sırada. Ekonominin de zor duruma düşmemesi için tedbirler almalıyız. Muhtemelen Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır." şeklinde konuştu.