Afif Demirkıran'ı Zora Sokacak Fotoğraf

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı 'na getirilen Afif Demirkıran'ı zora sokacak fotoğraf bugün Sözcü'de yayımlandı.

Afif Demirkıran'ı Zora Sokacak Fotoğraf

Eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Sözcü Gazetesi ’nden Veli Toprak ’ın bugün kaleme aldığı haberine göre, 2012 yılında ABD'de bulunan FETÖ terörö rgütü elebaşı Fetullah Gülen ile görüşmeye giden bir heyet içinde yer alan Afif Demirkıran, FETÖ elebaşı ile hatıra fotoğrafı da çektirdi. Söz konusu fotoğrafta 12 milletvekilinin yer aldığı belirtilirken bu fotoğrafta yer alan Afif Demirkıran, parti yönetimine getirildi. Mustafa Hamarat 'ın (eski Ordu Milletvekili) Genel Sekreter Yardımcısı olmasından sonra eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran da Partinin Dış İlişkiler Başkan Yardımcılığı'na yeniden ataması yapıldı.

GENEL BAŞKAN ONAYLADI

Afif Demirkıran ile birlikte bu göreve Meryem Göka, Sena Nur Çelik, Emre Ete, Mehmet Ceylan, Zafer Sırakaya ve Burhan Kayatürk isimleri de getirildi. Dış İlişkiler Başkanı Cevdet Yılmaz, yardımcıların genel başkanın onayıyla belirlendiğini vurgulandı.

ABD'DE ZİYARET ETMİŞ

2012 yılında bazı milletvekilleri, ABD'de bulunan Boston şehrinde Gülen cemaati tarafından organize edilen Kültür Günleri programına katılmış, daha sonra da Pensilvanya'ya geçip Gülen'e ziyarette bulundu.

Pensilvanya gezisine katılan ve o tarihte milletvekili olan 12 isimden 5'i (İlknur İnceöz, Osman Ören, İsmail Tamer, Vedat Demiröz ve Bayram Özçelik) yeniden milletvekiliği olarak seçilmişti.

Eski Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise FETÖ firarisi olarak kaçak durumda.

Eski Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise Tarım Bakanlığı'na bağlı Tareks'e genel müdür oldu.

Kamubulteni.com  | Ankara
Kaynak: Sözcü