6’lı Masa, Seçim Beyannamesini O Tarihte Açıklayacak

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, dış politikadan milli güvenliğe kadar bütün alanları kapsayan bir seçim bildirgesi hazırladıklarını ve bunun kasım ayı sonunda Türkiye kamuoyu ile paylaşılacağını dile getirdi.

6’lı Masa, Seçim Beyannamesini O Tarihte Açıklayacak

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, KRT televizyonlarında yayınlanan haftanın panoraması programında gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Özlale, altılı masanın seçim bildirgesinin kasım ayı sonunda kamuoyu ile paylaşılacağı getirirken, hazırlıklar arasında 'uyuşturucu ile mücadele eylem planı' olduğunu da vurguladı. Özlale’nin yapmış olduğu açıklamaların satır başları şöyle;


“6'lı masada genel başkanları bir ortak çalışma grubu oluşturulmasına karar vermişti. Dış politikadan yargıya, ekonomiden milli güvenliğe kadar aklınıza gelebilecek her alanda 6 partinin üzerinde anlaştığı bir seçim beyannamesi oluşturuluyor. O toplantının üçüncüsünü gerçekleştirdik. İYİ Parti'yi ben temsil ediyorum, Çok değerli arkadaşlarım var, biz çok uyumlu bir seçim beyannamesini hazırlıyoruz. Kasım ayının sonuna kadar yetiştireceğiz.”

Dedi.