2023 Seçim Öncesi Kabine Değişikliği Beklentisi

AK Parti'de 2023 Haziran seçimleri öncesinde kabine değişikliği beklentisi olduğu iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir vitrinle seçimlere gitmesi ve vatandaşın karşısına çıkması bekleniyor..

2023 Seçim Öncesi Kabine Değişikliği Beklentisi

2023 Seçim Öncesi Kabine Değişikliği Beklentisi

Kabine değişikliği zaman zaman gündeme meşgul etmekle birlikte 2023 Haziran seçimleri öncesinde yine gündeme geldi. 2023 Haziran ayında yapılacak genel seçimleri bugüne kadarki 'en kritik' seçim olarak nitelendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesinde vatandaşın karşısına yeni bir vitrinle çıkma ihtimali bulunuyor.

Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre Erdoğan uzunca süreden bu yana 2023 yılı seçimlerinin bugüne kadar yapılacak olan en kritik seçim olduğunu vurguluyor. Öte yandan son zamanlarda enflasyonda ki artış ve ekonomide yaşanan sıkıntılarınında önüne geçilebilmesi için ve bu durumun sandığa olumsuz olarak yansımaması için Cumhurbaşkanı'nın 2023 Haziran seçimlerine giderken, sürpriz adımlar atabileceği belirtiliyor. Bu adımların neler olabileceğine yönelik AK Parti kulislerinde farklı değerlendirmeler yapılıyor.

Erdoğan Yeni Vitrinle Vatandaşın Karşısına Çıkabilir

Seçime 1 yıl kala hazırlıkların sürdüğü AK Parti'de özellike sonbahar aylarında kapsamlı bir kabine ve parti yönetimi değişikliğine gidilebileceği konuşuluyor. Yapılacak değişikliklerle birlikte 2023 Haziran seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı'nın yeni bir vitrinle vatandaşın karşısına çıkmak istediği yönünde değerlendirmeler yapılıyor.